Hirdetés

AMD, ASUS: Stratégiai együttmûködés



|

Hirdetés

A Sunnyvale-i (Kalifornia) központú AMD a napokban jelentette be, hogy a társaság processzorainak népszerûsítése céljából stratégiai együttmûkõdési szerzõdést köt a világ egyik legnagyobb alaplapgyártójának számító tajvani ASUS Computer International-lal. A két óriáscég a jövõben közösen fogja népszerûsíteni az AMD-alapú termékekeket, amelyek az úgynevezett "AMD Assured Program", azaz "AMD által biztosított program" kerülnek forgalomba, elsõsorban Észak-Amerikában.

A két társaság az üzleti felhasználókat célzó AMD Assured Programmal azt szeretné elérni, hogy a számítógépek vásárlását tervezõ vállalatok könnyebben kiválaszthassák a számukra legmegfelelõbb, garantáltan megbízható, minõségi AMD-alapú alaplapokat.

Az AMD Assured Program Socket-A alaplapjait kezdetben az ASUS International, a tajvani ASUStek Computer Inc. amerikai leányvállalata fogja gyártani és szállítani. A társaság egyébként a világ egyik legnagyobb alaplapgyártója, és egyben az AMD-rivális chipóriás Intel Corp. egyik fõ alaplapgyártó partnere is.

Az AMD Assured jelzést tartalmazó Socket-A alaplapokat az AMD alapos vizsgálatnak veti alá, hogy biztosíthassa a vásárlókat, kiválóan menedzselhetõ, megbízható, az elõírásoknak tökéletesen megfelelõ megoldásról van szó. Az AMD Assured jelzésû alaplapok egyébként a társaság Athlon XP, illetve Duron processzoraihoz készülnek. "A jövõben szeretnénk, ha az ASUS egyes megoldásai mellett számos egyéb Socket-A alaplap is AMD Assured jelzést kaphatna. Ezek a megoldások a piac más szegmenseit is célozhatják majd" - mondta Tim Wright, az AMD asztali rendszerekkel foglalkozó marketing részlegének igazgatója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.