Hirdetés

AMD: Gyenge eredmények a vállalati szegmensben



|

Hirdetés

Bár a teljes üzleti szegmensben az Intel rivális cég meglehetősen jó eredményeket ért el, mindez elsősorban a kormány- és oktatási szervezeteknek, valamint a kisebb vállalatoknak köszönhető. Az AMD processzorok a nagyvállalatok rendszereibe tulajdonképpen egyáltalán nem tudtak bejutni, amelynek oka az elemzők szerint a nagy számítógépgyártók támogatásának hiányában rejlik. Az IBM a napokban jelentette be, hogy AMD-alapú NetVista számítógép családja a jövőben csak Japánban lesz kapható. Az AMD rendszereket kínáló neves PC gyártók egyelőre csak otthoni célra szánják az ilyen gépeket, az elemzők szerint azonban a cég processzorai idővel a nagyvállalkozások rendszereibe is bejutnak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.