Hirdetés

Átalakul a Facebook idővonala



|

Egyelőre csak egy kisebb tesztelés keretében érhető el az új felület.

Hirdetés

A Facebook jelenleg használható idővonala először tavaly szeptemberben vált elérhetővé. A közösségi oldalon mindig is sokat kísérleteztek az elrendezésekkel, kialakítással kapcsolatban, és ezúttal is egy átalakítás híre tereli el a figyelmet a cég pénzügyeivel kapcsolatos kevésbé remek tényekről.

 

A nem túl távoli jövőben átalakul majd az idővonal, legalábbis erre enged következtetni a Talking Points Memo munkatársai által begyűjtött információ, amelyet a Facebook üzemeltetői megerősítettek. Az új változatnál a személyes adatok a borítóképre kerülnek, és már nem a profilkép alatt lesznek megtalálhatóak. Azért, hogy ne olvadjon be a háttérbe a szöveg, a betűket fehérre cserélték.

 

 

Az idővonal új verziójánál a további dobozok a borítókép alá kerültek, azonban az eddig látott képeket kisebb, helytakarékosabb ikonok váltották fel. Szintén újdonság az összegző funkció, amely kattintásra kiemeli az idővonal legfontosabb eseményeit - talán ezzel közelítve legjobban egy átlátható, valódi "idővonalhoz".

 

A Facebook üzemeltetői megerősítették az új idővonalról szóló híreket, és azt is, hogy már tesztelés alatt áll az áttervezett kiadás. Annyit még elárultak, hogy egyelőre csak a felhasználók kis részét érinti a teszt. Azt nem tudni, hogy a terveken a későbbiekben változtatnak-e még, esetleg ez marad az új szabvány az oldal számára.

 

A közösségi háló folyamatosan alakul át, azonban nem csak az utóbbi években. Elegendő a legutóbbi felfedezésre gondolnunk, amely szerint a Facebook előtt már 5000 évvel is létezett effajta közösségi hely.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.