Hirdetés

Athlon 64 alaplap a Chaintech-től



|

Hirdetés

Az alaplap az NVIDIA nForce3 150 lapkakészletére épül és Socket 754 tokozású Athlon 64 processzorok fogadására képes. Három memóriafoglalat található rajta, amelyeket PC2100, PC2700 vagy PC3200 DDR RAM-modulokkal táplálhatjuk. Bővítőkártyáinkat egy 8x AGP és öt darab PCI foglalatba helyezhetjük el, merevlemezeinket pedig három ATA-133-as és négy -- RAID támogatással is bíró -- SATA-150-es csatlakozó várja. Nem jelent meglepetést a hat darab USB 2.0-ás, a három darab FireWire és a gigabites Ethernet csatlakozó sem. Annál inkább érdekes az integrált ENVY 24PT, nyolccsatornás hanglapka, természetesen S/PDIF kivezetésekkel ellátva. Az alaplaphoz jár egy 3,5-es meghajtóhelyre beszerelhető modul, amely egyrészt USB és FireWire kivezetéseket, másrészt egy „6-in-1” kártyaolvasót tartalmaz. Az igazi érdekessége a lapnak azonban a speciális hűtése, amely a processzort árammal ellátó kondenzátorokat igyekszik minél alacsonyabb hőmérsékleten tartani. A RadEX hűtéstechnológia lényege, hogy speciális vákuumcsövekben folyadék van, amely a hő hatására elpárolog és cső hideg oldalára kerül. Itt lehűl, ismét folyadékká alakul és az egész folyamat kezdődik előröl.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.