Hirdetés

ATI All-in-Wonder 2006



|

Hirdetés

Körülbelül egy év telt el, mióta szinte semmit nem lehetett hallani ezekről a "csodakártyákról". Most azonban az ATI bejelentette, hogy az új X1k-s lapkákra épülő kártyáknak is lesz All-in-Wonder változata, ráadásul a gyártást ismét kizárólag saját maga tartja kézben. A PC World tesztlabor már kapott is egy tesztpéldányt az X1300 AIW-ből.

Elegáns sötét színű NYÁK, aranyszínű borítás jellemzi az új jövevényt, amelyen kisebb meglepetésünkre a régebbi, Theater 200-as tunerlapkát találjuk. Nem mintha különösebb problémák lettek volna ezzel a vezérlővel, csupán az újabb, 550 Pro változatot már több, mint egy éve bejelentették.




A kártyához a meghajtó szoftveren kívül kapunk egy Adobe Premier Elements 2-t is. A kártya ismeri az AVIVO technológiáját, ami az ATI legújabb képminőség fejlesztő eljárása. Leglátványosabb hatásait régi, analóg videók digitalizálásakor vehetjük észre. Ha csodát nem is művel, komoly minőség javulást eredményez. A ki-, és bemeneteket kábelkorbáccsal oldották meg, a bemeneti lehetőségek S-Video és kompozitból állnak.

Részletes teszt és leírás a PC World hamarosan megjelenő februári számának Hardver rovatában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.