Hirdetés

Az AMD 30% piaci részesedést szeretne még az éven



|

Hirdetés

A cég vezetői szerint az AMD "sínen van", és reális esélye van e cél elérésére. Wee Yep Yin, a társaság távolkeleti marketingmenedzsere elmondta, hogy a cég jelenleg sem áll túlzottan messze ettől a részesedési értéktől. Az AMD a közelmúltban jelentősnek mondható bevételnövekedést ért el, ami a jelenlegi, mélyponton lévő chipiparban igen jó eredménynek számít. A társaság a folytatást is hasonlóan jónak látja, az AMD-vezetők elsősorban a Mobile Athlon 4 processzortól, valamint annak asztali változatától várnak jelentős sikereket a második félévben. Az AMD tavaly a processzorpiac 17%-át tudhatta magáénak, ami az idei év elejére 21%-ra emelkedett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.