Hirdetés

Az Apple bevonná a Sonyt az iTunesba



|

Hirdetés

Az ajánlatra januárban Hawaiion került sor, amikor a két cégfőnök a Sony Open golf tornán találkozott, állítja a lap a Sony nevének elhallgatását kérő forrásaira hivatkozva. Jobs állítólag azért szerette volna bevonni a Sonyt, hogy biztosítsa előnyét a Microsofttal szemben, amely a múlt héten indította el MSN Music online zenei áruházának béta verzióját.
Az Apple 2003 áprilisában indította el az iTunes szolgáltatást, s egy hónappal később már büszkén jelentette, hogy az első héten eladott 1 millió dalt. Mire 2003 októberében beindult a windowsos változat, az iTunes a legális zeneletöltések 70 százalékát adta heti 600 ezres eladásával. Az iTunes idén júliusra túljutott a 100 milliomodik eladott zeneszámon.
A Sony augusztusban jelent meg a piacon első merevlemezes Walkmanjével, amelynek fele akkora a kapacitása, mint a csúcskategóriás iPodé. A japán cég még abban a hónapban elindította Sonny Connect letöltési szolgáltatását, amely félmillió zeneszámot kínál a Sony ATRAC formátumában, amely csak Sony szoftvert használó Sony hardveren működik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.