Hirdetés

Az Intel elfordul a Rambus DRAM-tól?



|

Hirdetés

A vezető eközben azonban akaratlanul is utalást tett arra, hogy a Rambus DRAM immár nem fontos a társaság számára. Chandrasekher szerint a Brookdale (i845) P4 chipkészletre épülő rendszerek előnye nemcsak az olcsó memóriában rejlik, hanem a chipsethez készíthető olcsó alaplapokban. Az i845-re épülő rendszerek ára kategóriákkal olcsóbb, mint az i850 (RDRAM) chipkészletre épülőké, miközben teljesítményük az Intel vezető szerint alig 3-5%-kal kisebb, ami ráadásul a DDR változat megjelenésével 2%-ra csökken. Mindezek után a Rambus DRAM változatok a PC piac egyetlen szegmensében sem jelentenek majd ideális megoldást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.