Hirdetés

Az nVidia bemutatta új chipkészletét



|

Hirdetés

Az nForce, amelynek alapjai a Microsoft Xbox játékkonzol nVidia fejlesztésű chipkészletéből erednek, Intel chipset-licensz híján csak az AMD Athlon és Duron processzorait támogató változatban fog készülni, annak ellenére, hogy az ősszel megjelenő Xbox Intel processzorra épül. A chipset két chipből áll, amelyből az IGP az integrált GeForce 2 MX Pro grafikus magot, a 128 bites, 4,2 GB/s adatátviteli sebességű TwinBank DDR-SDRAM memóriavezérlőt, és a számítógép sebességét mintegy 20%-kal megnövelő DASP cache-rendszert tartalmazza. Az MCP chip az AMD HyperTransport rendszerére épül, és egyedülálló 800 MB/s átviteli sebességet biztosít a két chip között. Az MCP a hagyományos perifériakezelési funkciók mellett számos extraszolgáltatást, többek között Dolby Digital hangrendszert is tartalmaz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.