Hirdetés

Csúcs Samsung noteszgép a globális piacra



|

Hirdetés

A Samsung nem kevesebbet tűzött maga elé, mint hogy 2003-ig 1,3 millió noteszgépet exportáljon, amelynek első lépéseként piacra dobja a most bemutatott gépet. A pezsgőarany vagy metálkék színű SensQ-kat tavaly februárban kezdték árusítani Dél-Koreában 3400 és 4000 dollár közötti áron. Az európai árakról egyelőre nincs hír.

A brit, a francia és a német piaci értékesítésre szánt gépeket 500 MHz-es Intel PIII vagy Celeron chipekkel fogják szerelni. A 12 hüvelykes TFT LCD kijelző 1024x768-as felbontású, a memória 64- illetve 128 Mbyte-os, az adatokat 10 vagy 20 Gbyte-os merevlemezek tárolják, és a beépített MP3 lejátszó anélkül is működik, hogy a PC-t el kellene indítani. A Bluetooth adaptert azonban csak opcióként lehet megvásárolni.

A gép külsejét legalább annyira gondosan tervezték meg, mint a belső részeit. A szerkezet egy milliméterrel vékonyabb, mint az eddigi világcsúcstartó, a Sony Vaio Note SR-je, csak 19,8 milliméter vastag. A két gép közötti súlyverseny döntetlen: 1,35 kilogrammot nyomnak. Piaci elemzők szerint a teljesítmény és a divatos megjelenés együttese biztosan sikeres termékké teszi a SensQ-t, különösen, hogy az ebben a kategóriában fő konkurensnek tekinthető Sony gépek drágábbak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.