Hirdetés

Dazzle MovieCompressor 2006



|

Szeretnénk régi videokazettáinkat viszonlyag olcsón archiválni anélkül, hogy digitalizáló kártyát kéne szerelni a számítógépbe?

Hirdetés

A Dazzle termékcsalád felvásárlása után a Pinnacle nem dobta el a jól bevált terméknevet, csak az olcsóbb árkategóriában vetette be. Ennek megfelelően a MovieCompressor bárki számára elérhető árú, kicsi, és könnyen használható. Méretéből adódóan akár zsebre is tehetjük, és magunkkal vihetjük bárhová. Főleg olyankor vehetjük nagy hasznát, ha nem szeretnénk új digitalizálókártyát építeni a gépbe, vagy laptopunk van. Mindössze egy szabad USB 2.0-s csatlakozóra van szükségünk, és máris ráköthetjük a videomagnót a számítógépre. Sztereó hangbemenettel látták el, valamint kompozit és S-Video jel fogadására van felkészítve.

Önmagában az eszköz kevésbé használható, szerencsére megkapjuk hozzá a Pinnacle Studio 9-es verziójának QuickStart változatát. Ezzel a szoftverrel már egyszerűen digitalizálhatjuk felvételeinket DV, MPEG, MJPEG formátumokba, amelyekből később akár DVD-t vagy DivX-állományokat is készíthetünk.

Sajnos az MPEG-2 kódolócsomagért a Studio ezen változatában külön kell fizetnünk, ezért célszerű inkább a DivX-et választanunk kimeneti formátumként. Ebből adódóan a MovieCompressort olyan kezdő videósoknak ajánljuk, akik gyorsan, olcsón szeretnének videokazettáikból DivX-et készíteni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.