Hirdetés

Digitális fotópályázat indul



|

Hirdetés

A szervezők a pályázattal szeretnének lehetőséget teremteni a hobbifotósok és a hivatásos résztvevők számára egyaránt, hogy kreatív ötleteiket és a digitális fotótechnikával készült, versenyre érdemes alkotásaikat a nagyközönség elé tárhassák.

A rendezők a témaválasztásban és a kétmillió forint összértékű díjak összeállítása során is arra törekedtek, hogy minél szélesebb réteget érjenek el, és hogy minél inkább megmozgassák a pályázók fantáziáját. A pályázatra beküldött, legjobban sikerült munkákból kiállítás készül.

A legsikeresebb pályaműveket május végén, ünnepélyes megnyitó és díjátadás keretében fogják bemutatni a szakmai közönségnek és a sajtónak az Extreme Digital Mammut üzletközpont-beli fotóáruházában. A több, mint 450 m2-en elhelyezkedő fotószalon nem csupán a legnagyobb hazai, digitális képalkotással foglalkozó üzletek között - speciális szakáruház, amely a vevők kiemelt szakmai kiszolgálását tűzte ki célul maga elé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.