Hirdetés

Diskeeper Pro 10



|

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a Windows tartalmaz beépített töredezettségmentesítőt, világszerte igen népszerű a Diskeeper, elsősorban gyors működése, visszafogott erőforrásigénye és igen részletesen konfigurálható automatikus műveletvégzési képességei okán.

A 10-es verzió egyik jelentős újítása a 64 bites Windows-változatok natív támogatása, valamint a korábbinál egyszerűbben használható automatikus töredezettségmentesítés. Az alkalmazás immáron valós időben jelzi meghajtóink teljesítményét, töredezettségét és "egészségi állapotát" is, amelyet folyamatosan figyelemmel kísérhetünk. Megújult a tördezettségmentesítés közben végzett lemezműveleteket figyelő, úgynevezett I/O Smart technológia is, aminek köszönhetően a háttérben végzett "takarítás" jóval kevésbé terheli a rendszert, mint korábban.

Egy újabb betűszóval gazdagodtak a program ismeretei: immár támogatja az I-FAAST (Intelligent File Access Acceleration Sequencing Technology) eljárást, amely állandóan vizsgálja merevlemezünket, és a gyakran használt állományokat úgy helyezi el a meghajtón, hogy azok minél gyorsabban elérhetők legyenek.

Mindezek mellett a fejlesztések az alkalmazás sebességét és erőforrásigényét is érintették; a tízes változat elődeinél gyorsabban dolgozik, és kevésbé terheli a rendszert. Aki professzionális töredezettségmentesítőt szeretne magának, az mindenképpen próbálja ki.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.