Hirdetés

DoCoMo a spam ellen



|

Hirdetés

A lépésre a cég az után kényszerült, hogy egyre nő az ilyen spam üzenetek száma a hálózaton, amelyen már 44 millió előfizető található. A múltban az ilyen kéretlen levelek zömét PC-ről küldték az előfizető készülékére, erre a japán mobilszolgáltató felkérte felhasználóit, állítsák be készüléküket úgy, hogy csak meghatározott doménről vagy e-mail címekről fogadjanak leveleket. Persze a szemetelők nem adták fel, csupán taktikát változtattak, és most PC helyett I-mode készülékekről indítják reklámüzeneteiket. Ez ellen a cég nem technológiával, hanem tiszta megtorlással vette fel a harcot.

Aki ellen panasz érkezik spamküldés miatt, annak átmenetileg felfüggesztik az összes I-mode szolgáltatást - a konkrét időszakról a cég nem adott tájékoztatást. Ha pedig az előfizető ismét spamküldésre vetemedne, felmondják előfizetését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.