Hirdetés

DVD-t az internetről!



|

Hirdetés

A böngészés egyszerűbb, az árak alacsonyabbak - miért is ne vásárolnánk így?

DVDrent - www.dvdrent.hu
Azt hihetnénk, hogy a Fotexnethez tartozó vállalkozás feltalálta a spanyolviaszt. A modell ugyanis pofonegyszerű: 3900 forint ellenében válogathatunk a kínálatból, a kiválasztott filmeket pedig, akárcsak a pizzát, futár hozza házhoz - Budapesten. A rendelés is pont olyan egyszerű, mint az utóbbié: a választott, kölcsönözhető filmek egy listába kerülnek (ha nincs benn kedvencünk, akkor az a kívánságlistába), amelyekből hármat kérhetünk. Regisztrált felhasználóként már csak időpontot kell egyeztetnünk, majd lesnünk a futárt. Az első rendeléskor kifizetjük a havi díjat, cserébe megkapjuk az első három filmet; a másodiknál már csak a megnézett DVD-ket cseréljük ki új(ak)ra.




Az oldalon a fejlesztők hónapról hónapra ötletes újításokat vezetnek be. A keresésben szűrhetünk a „benn lévő” filmekre, kérhetünk személyre szabott ajánlatot (az általunk értékelt filmek alapján). A kiválasztott lemezről részletes leírást kapunk: a főszereplők, a történet, az extrák és a lemez főbb paraméterein kívül még tetszési indexet és IMDB-hivatkozást is találunk - ha itt, az utóbbi oldalon nem találunk meg egy adatot a filmről, akkor az nem is létezik.

A teljes cikk a 2004. szeptemberi számunk Digital.World mellékletében olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.