Hirdetés

Erősen szelektíven kárpótol a UPC



|

A netszolgáltatás nemrégi akadozása miatt csak a videotárasok kapnak elégtételt.

Hirdetés

November másodikán a UPC alaposan felhergelte az internetszolgáltatást igénybe vevő ügyfeleinek egy részét, ugyanis nagyjából éjféltől kora délutánig egyes külföldi portálok részlegesen vagy egyáltalán nem voltak elérhetőek. A szokásos Facebookon való tájékoztatás elmaradásával a UPC nem végzett jó munkát kedélyek csillapítása terén, azonban a cég nemrégiben tiszta vizet öntött a pohárba.

Hirdetés


„A hibajelenséget az okozta, hogy a DoclerWeb európai gerinchálózatán november 1-jén elvégzett karbantartását követően egy véletlen, téves beállítás miatt a DoclerWeb hálózata a sajátjaként hirdette a UPC Magyarország internetes címtartományait a nagyobb Európai Internet Kicserélő központokon. Ezért - a magyarországiak kivételével - azokból az európai hálózatokból, amelyekkel a UPC nem áll közvetlen peering összeköttetésben, az adatok (weboldalak és webes tartalmak) a DoclerWeb hálózatába irányultak és onnan nem jutottak el a UPC hálózatába, így a UPC ügyfeleinek számítógépére sem” – áll a közleményben.


Sajnos a vállalat nem mindenkinek kíván kárpótlással kedveskedni: „a kellemetlenségeket méltányolva felajánljuk internetelőfizető ügyfeleinknek, hogy – amennyiben a digitális televíziós videotárunk is elérhető a számukra – november folyamán 2.000 forint értékhatárig terjedően díjmentesen tekintsenek meg filmeket a UPC videotárból. Ennek megfelelően minden internetelőfizetőnek november hónapra vonatkozó számláján összesen legfeljebb 2.000 Ft-ot jóváírunk majd a UPC videotár használatából”.


(Forrás: Index, UPC | Fotó. Marcaelo Graciolli / Flickr)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.