Hirdetés

GeForce FX csak áprilisban?!



|

Hirdetés

Kijelentésüket a Comdexen történt találkozóra alapozzák, ahol személyesen tárgyaltak az NVIDIA vezetőivel.

A jelentésben elsők között szerepel a cég legfontosabb feladata, hogy elhárítsa a végső akadályokat az új NV30 chipre épülő grafikus kártyák megjelenése elől. Az egyik pontban megemlítik, hogy az utolsó pillanatban is fennálló műszaki problémákat, amelyek megoldása részben ugyan a teljesítmény rovására megy, de csökkenti a gyártási folyamat alatt előforduló hibák kockázatát. "Innentől kezdve már a hardvergyártó cégeken múlik, hogy mikor jelennek meg az első kártyák, ám egyértelmű, hogy ez jövő áprilisnál hamarabb semmiképpen sem várható" -- fogalmaz az írás. Az indoklás következő pontjai is megerősítik ezt a dátumot, hangsúlyozván az olcsóbb, kisebb teljesítményű kártyák bevezetésének fontosságát, ugyanis a csúcsmodellekből származó bevétel önmagában nem lesz elegendő, hogy pozitívba fordítsák az áprilisi negyedév eredményeit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.