Hirdetés

Google: 26 százalékot gyorsult idén a Chrome



|

Nem csak úgy érezzük, a Chrome böngésző tényleg egyre gyorsabbá válik.

Hirdetés

Nem csak úgy érezzük, a Chrome böngésző tényleg egyre gyorsabbá válik. Mindezt a Google erősítette meg azzal, hogy elárulta, a JavaScript benchmark eszköze szerint a Chrome 26 százalékkal lett gyorsabb az egy évvel korábbi változathoz viszonyítva.

 

Ton Verwaest egy blogbejegyzésben arról nyilatkozott, hogy a Google sosem tesz lesz a sebesség fokozásáról: "A stabilitás néha magasabb prioritást élvez, de mi fanatikusak vagyunk a Chrome sebességnövelését illetően."

 

Az egyik módja annak, hogy a Google elkerüli az esetleges kellemetlenségeket, hogy automatikus teszteket állítottak fel, amelyek értesítik a fejlesztőket, ha egy változtatás a kódban lelassítja a böngészőt. A fejlesztők egyébiránt nem csak a JavaScript-en belül értek el haladást, a Chrome betöltési idejét is tudták csökkenteni. A folyamatos sebességnövelés egyértelmű oka annak, hogy a böngésző piaci részesedése lassan, de biztosan nő a debütálása óta.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.