Hirdetés

Google Mobile App Windows Mobile-ra



|

A programmal gyorsabbá válik a keresés a Microsoft mobil platformján is.

Hirdetés

A Google az iPhone, iPod Touch és egyes BlackBerry készülékek után kiadta a mobilos kereséseket megkönnyítő Mobile App Windows Mobile-os verzióját. A szoftver lényege, hogy a keresés kezdeményezéséhez már nem kell elindítani a webböngészőt és meglátogatni a kereső oldalát, hanem egy különálló programba kell begépelnünk a kulcsszavakat, majd ez elindítja a böngészőt és azonnal a találati oldalt kapjuk meg.

 

Ezen felül a programmal ugyanilyen módon használhatjuk a Maps-et (Térképek), illetve kereshetünk a Calendar (Naptrár) rendszerben létrehozott bejegyzéseink között.

 

 

Persze az alkalmazás képes kezelni a Gmail-fiókokat is, bár e-mailt csak webes felületen írhatunk. Hasznos lehetőség, hogy a keresési találatokat könnyedén szűkíthetjük egy általunk megadott domain-címre is is.

 

A Google Mobile App ingyenes, azonban a letöltési linkjét SMS-ben küldi a Google, tehát a telefonszolgáltató valamennyit kereshet az ügyleten. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.