Hirdetés

Hasonló betűk



|

Hirdetés

Emiatt sokszor előfordulhat, hogy végig kell próbálnunk az összes lehetőséget, mire a megfelelőt megtaláljuk. De sok időt megtakaríthatunk, ha kiaknázzuk a Windows rejtett képességeit.Bár nem tartalmaz fejlett betűkezelőt, az operációs rendszer képes segíteni megtalálni a hasonló típusokat. Mielőtt az összes lehetőséget kipróbáljuk a szövegen, inkább keressük meg azt, amelyik az elképzelésünkhöz a legjobban hasonlít. Ezután nyissuk meg a Vezérlőpultot, majd a Betűtípusok mappát. Az eszköztáron kattintsunk a Hasonlóság gombon, majd a megjelent legördíthető menüből válasszuk ki a programban már előzőleg beállított betűfajtát. Ekkor megváltozik az ablak tartalma, és felülre kerülnek azok a típusok, amelyek a leginkább hasonlítanak a kiválasztott elemre. A betűn való dupla kattintással máris megnézhetjük annak tulajdonságait.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.