Hirdetés

Hitachi: Két új merevlemez



|

Hirdetés

A 2,5 hüvelykes DK23DA modell a notebook piacot célozza, ahol 40 GByte-os tárolókapacitásával és 4200-as percenkénti fordulamszámával várhatóan sikeres lesz majd. A meghajtó mindössze 0,65/0,25 wattot fogyaszt aktív illetve készenléti állapotban, és az ütésekkel szemben is meglehetősen ellenálló. A DK32EJ típusjelű asztali merevlemez nagyteljesítményű szerverekbe és SAN rendszerekbe készült. 147,8 GByte-os tárolókapacitása, 10000-es percenkénti fordulatszáma, valamint Ultra 320 SCSI 2GB FCAL interfésze a mindössze egy colos magassággal (2,54 cm), illetve a 11 wattos fogyasztással szintén figyelemreméltó. A jövő év második negyedében megjelenő modell 1,2 millió üzemóra várható élettartammal rendelkezik. A Hitachi DK23DA már a napokban kapható lesz, ára azonban nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.