Hirdetés

Hivatalos a Google Drive - mennyibe fog kerülni?



|

Akár 16 terabájtra is bővíthető az 5 gigabájtnyi ingyenes tárhely.

Hirdetés

Pár órával ezelőtt a Google végre leleplezte az évek óta pletykált tárhelyszolgáltatását, a Drive névre hallgató megoldás ingyen 5 GB, havi 2,5 dollárért 25 GB, míg szintén havonta 800 dollárért cserébe akár 16 terabájt tárhelyet biztosít – emellett a fizetős vendégek Gmail kapacitása is automatikusan 25 GB-ra emelkedik.


Riválisaival ellentétben a Google Drive a Docs integrációnak köszönhetően alapvető dokumentumkezelésre is alkalmas, az állományokat pedig nem csak szimplán megosztani lehet más felhasználókkal, hanem akár kollaboratív munkára is lehetőség nyílik.


A komolyabb riválisaihoz hasonlóan Windows-os, Mac-es, és androidos kliensprogramokkal is rendelkező Google Drive sajnos még nem mindenki számára érhető el, azonban erre az oldalra ellátogatva e-mailes értesítőt lehet kérni az aktiválásáról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.