Hirdetés

Ingyen repülőjeggyel csapták be az Instagram felhasználóit



|

Több mint 20 000 követőt sikerült szerezni a csalóknak a hamis akcióval.

Hirdetés

Több légitársaság is csalók áldozatául esett, ugyanis az American Airlines, a Delta Airlines és a JetBlue nevében is ingyenes repülőjeggyel csábították a felhasználókat. Az @americanairlines_giveaways, @united_giveaways, @jetbluegiveaways, és @delta_giveaways fiókok mind hasonlóan működtek.

 

Az első néhány ezer követőnek ígértek ingyenes repülőjegyet vagy körutazást. A Delta hamis fiókja 21 000 követőt szerzett, miután az első 20 000 kapott ígéretet ingyenes jegyre. A JetBlue fiókja szintén 20 000 felhasználót szerzett, míg az American Airlines körutazással invitáló csalói 6000 embert gyűjtöttek az első 5000-nek kiírt ígérettel.

 

A fiókok egyébként meglehetősen kevés információt kínáltak, az akció és néhány kép volt mindössze megtalálható - sem a szabályok, sem a kapcsolati lehetőségek nem szerepeltek rajtuk. Egyelőre nem tudni, kik álltak a csalás mögött, és mit reméltek az akciótól. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.