Hirdetés

Ismét kapható az AMD Duron



|

Hirdetés

Az AMD képviselői hivatalosan is megerősítették, hogy a vállalat új Duron processzorokat dob piacra. A lapkákat a cég elsősorban az azokon az árérzékeny területeken kívánja forgalmazni, ahol a korábbi Duronok is sikert arattak, például Kínában, Latin-Amerikában és Kelet-Európában. Az új, "Applebred" kódnevű processzorok a Barton magra épülnek, de teljesítményüket a gyorsítótár méretének csökkentésével fogják vissza: az új Duronok 128 kilobájt elsőszintű és 64 kilobájt másodszintű gyorsítótárat tartalmaznak. A korábbi példányokhoz képest az új "Applebred" processzorok már nem 200-as, hanem 266-os FSB-vel üzemelnek, 1,5 Volt feszültségről üzemelnek, hőleadásuk pedig maximálisan 57W. A gyártó az új processzorokból 1,4, és 1,6 GHz-es példányok árusítását kezdte meg augusztus 15-én, de a hírek szerint az év végén már gyorsabb Duronokkal is találkozhatunk az üzletekben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.