Hirdetés

Jön a mobil Voice Command



|

Hirdetés

Az 5 megabájt terjedelmű alkalmazás 39 dollár 95-ért tölthető le, és a mobil eszköz felhasználónak lehetővé teszi a hangaktiválásos vezérlést a határidő naplóban, a hang-alapú tárcsázást, alkalmazásindítást és a műfaj, album vagy előadó szerinti zeneválasztást. A Voice Command licence egy eszközre szól, ezért az egyik eszközről el kell távolítani ahhoz, hogy egy másikra telepíthető legyen, mondja Peter Wengert, aki a Microsoftnál a Voice Command termékmenedzsere.

Az alkalmazásban lévő hangmotor a Microsoft szerverek számára készült beszédmotorjának beágyazott verziója, és több ezer ismert nevet tartalmaz többféle kiejtési változatban, hogy minél pontosabb legyen a beszédfelismerés. Wengert szerint a szoftver pontossági rátája 90 százalék körül van - ami az elemzők szerint nem elég jó. „A hangfelismerés nem működik túlzottan jól külső zaj mellett, tehát nem sokat javít a produktivitáson”, vélekedett David Hayden, a MobileWeek mobil marketing kutató cég vezető elemzője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.