Hirdetés

Jön a Red Flag angol nyelvű verziója



|

Hirdetés

0 operációs rendszer angol nyelvű verzióját.

A Desktop 4.0 angol verziója lesz az első nem kínai nyelvű kereskedelmi terméke a cégnek, amely segít a Red Flagnek a nemzetközi piacok meghódításában, ami a cégnek kezdettől fogva hosszú távú célja volt. A cég szóvivőnője, Alice Yang megerősítette, hogy „az év végére a Red Flag kibocsátja az English Desktop 4.0 verziót”, melynek eredeti kínai verziója júliusban jelent meg. Miután a cégnek csak kínai nyelvű szoftverei vannak, ezért a piaca Kínára és Ázsia kínai enklávéira korlátozódik (Hongkong, Makaó, Tajvan). Az angol verzión kívül a nemzetközi terjeszkedést segíti a múlt hónapban bejelentett megállapodás a HP-val. Ennek keretében a két cég közösen dolgozik a Red Flag Linux vállalati felhasználók felé történő értékesítésén, amihez a HP a marketinghez, az értékesítéshez, a technológiai fejlesztéshez, a képzési és támogatási szolgáltatásokhoz nyújt segítséget.

Ez, valamint a májusi megállapodás a tajvani Acerrel segíti ugyan a Red Flag Linux terjesztését, bár ez még mindig elmarad a cég eredeti terjeszkedési terveitől, melyeket Liu Bo, a cég elnök-vezérigazgatója vázolt fel 2000-ben. Ekkor Liu japáén és koreai nyelvű verziókat is ígért, ezek azonban még most sem szerepelnek a cég középtávú terveiben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.