Hirdetés

Kedvenc nézetem most és mindörökké



|

Hirdetés

Nagyon bosszantó, hogy ha a Sajátgép vagy az Intéző megnyitásakor más nézet jelenik meg, s nem az, amelyikre vágyunk. Erre is van megoldás - bár nem örök érvényű.Nyissunk meg egy mappát, és válasszuk ki a megfelelő nézetet. Ha az a Részletek nézet, akkor ellenőrizzük, hogy megjelennek-e rajta a számunkra szükséges információk; ha nem, akkor a jobb oldali egérgombbal kattintsunk a fejlécen, és a megjelenő menüben jelölgessük be a kívánt elemeket, illetve töröljük ki a szükségteleneket. Ha minden ablak alján ott szeretnénk látni az állapotsort, akkor kapcsoljuk be most a Nézet --> Állapotsor kapcsolóval. Ha minden megérett a rögzítésre, akkor nyissuk meg az Eszközök --> Mappa beállításai panelt. A Nézet oldalán előbb kapcsoljuk be a Minden mappa beállításainak megjegyzése opciót, majd kattintsunk előbb az Elfogad, majd a Minden mappára érvényes gombon.




Sajnos a beállítások megőrzése csak korlátozott számú mappára szól, és ha sok különböző mappában tallózunk, azt tapasztaljuk majd, hogy a rendszer elfelejti a régebbiek beállításait. Ebben az esetben - és valahányszor megint szükség van rá - meg kell ismételnünk az iménti beállítási folyamatot.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.