Hirdetés

Lassacskán áttérünk az IP tévézésre?



|

Hirdetés

A szolgáltató vállalat első embere szerint nemsokára a hazai piacon is jelentős átalakuláson megy keresztül a televíziózás: a klasszikus módszert felváltja az IP alapú tévézés. Hamarosan a nézők is élvezhetik azokat az előnyöket, melyeket az új forma biztosít, például a nekik legjobban megfelelő időpontban tölthetik le az internetről a kért műsorokat.

Az október 11-én és 12-én megrendezett konferencia egyik első előadásán egyebek között az is elhangzott, mennyire felgyorsult napjainkra az informatika, a távközlés és a média összeolvasásának folyamata. Külföldi példaként a Google-t említette, mely az internetes keresőoldalon "felnőve" mára már egyre-másra indít egyéb internetes, szórakoztató vagy épp telekommunikációs projekteket.

A konferencia továbbra is idei jelmondata (Az internet hétköznapjai: számok és tények) szerint folytatódik, tehát a fő téma a jövőbeli lehetőségek fejtegetése helyett a már megvalósult technológiák, a mindennapi használatból eredeztethető üzleti lehetőségek elemzése.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.