Hirdetés

Leállítja a digitális magazinjait a Yahoo



|

Alig marad valami a Yahoo magazinjaiból, folytatódnak a leépítések.

Hirdetés

A Yahoo az elmúlt években rengeteget fektetett abba, hogy nagy médiacéggé váljon. Sok digitális magazint indított, rengeteg bevásárlást tartott és nagynevű újságírókat csábított magához. A hosszú hónapok óta tartó szorult helyzettel viszont úgy tűnik, hogy minden borul. 

Hirdetés

A leépítésektől a Yahoo médiaágazata sem menekült meg, és most a legtöbb digitális magazint (a Food, a Health, a Parenting, a Makers, a Travel, az Autos és a Real Estate is érintett) megszüntetik

Ezentúl kizárólag a News, a Sports, a Finance és a Lifestyle maradnak meg. Bár a Tech magazint papíron nem szüntetik meg, a főszerkesztőt elküldték, a beosztottakkal együtt. Néhány embert a News magazinhoz helyeznek át. 

A Yahoo digitális magazinjai tavaly sok olvasót vesztettek, a napi aktív felhasználók száma egy év alatt 16,5 százalékot esett, és kevesebb időt is töltöttek az oldalakon. 

Az elmúlt hetekben, hónapokban rengeteg ember távozott a vállalattól, és jó eséllyel a hullám még csak most kezdődött. A befektetők az Alibaba-részvényeket leszámítva gyakorlatilag mindentől szabadulnának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.