Hirdetés

Leállították a Messenger 7.0b tesztelését



|

Hirdetés

A Messenger kedvelők által üzemelt www.mess.be honlap egyik írása szerint tesztelők nem sokkal azután felfedezték a hibát, miután a hétvégén átadták nekik a klienst.

A probléma az új Messenger hangos "integetésében" rejlik, amelynek segítségével a felhasználók hangos animációkat küldhetnek egymásnak figyelemfelkeltés céljából; ezt a funkciót ki lehet használni a másik felhasználó rendszerének lebénításához. Bár a klienst úgy tervezték, hogy csak ellenőrzött animációkat lehessen vele küldeni, mégis fennáll a lehetőség olyan manipulált üzenetek küldésére, amelyek biztonsági problémákat okozhatnak. A Microsoft kivizsgálás céljából visszavonta a szoftvert, és jövő héten kibocsátja egy olyan verzióját, amely nem fogja tartalmazni az "integetés" funkciót; ám a végleges verzióba beépítik majd.

Míg gondok vannak a cég egyik teszt-termékével, addig egy másik visszatért: hétfőn csendben elindult az internetes keresőmotorja, az MSN Search második "technológiai főpróbája". A motor első tesztje július elején zajlott egymilliárd weboldalra kiterjedő indexszel, a mostani azonban már ötmilliárd weboldalon keres majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.