Hirdetés

Lendületben a Canon



|

Hirdetés

4 milliárd jen (6 067 milliárd euró) volt, amely 5.7 százalékos növekedést jelent a 2004-es pénzügyi év első félévéhez képest.

A Canon első félévi nettó nyeresége 93.1 milliárd jen (669 millió euró) volt, amely jelentős, 10.4 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest, míg az egy részvényre eső nyereség elérte a 104.93 jent (0.75 euró). Az üzemi nyereség szintén növekedett, 2004. első negyedévében 7.3 százalékkal javult.

A nettó forgalmazás jelentős javulásának oka egyrészt a színes fénymásolók és színes lézernyomtatók forgalmának erőteljes növekedése volt, annak köszönhetően, hogy a színes irodai eszközök iránt megnőtt a kereslet; másrészt pedig tartóssá vált a digitális fényképezőgépek értékesítésének emelkedése is - mondta ToshizoTanaka, a Canon Inc. ügyvezető igazgatója, a csoport pénzügyi és számviteli központjának vezetője.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.