Hirdetés

Másodszor állt le a Hotmail és az MSN



|

Hirdetés

A föld legkülönbözőbb pontjairól jelezték a felhasználók, hogy csütörtökön greenwichi idő szerint délután 5 és este 8 között problémáik voltak a Hotmailre vagy az MSN Messengerre való bejelentkezéssel. A Microsoft közleménye szerint azonosították a problémát, amely a bejelentkezési és csatlakozási problémát okozta ügyfelei egy részének, és azóta megoldották. Hogy pontosan miről volt szó, a cég nem hozta nyilvánosságra, azt azonban külön hangsúlyozták, hogy belső gondról volt szó, és nem találták jelét külső okoknak, például kibertámadásnak. A Microsoft azt is közölte, hogy bár a problémát lényegében azonos módon érzékelték a felhasználók, a csütörtöki leállást más okozta, mint a múlt hét pénteki 8 órás leállást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.