Hirdetés

Megalakult a Mozilla China



|

Hirdetés

A Mozilla China élvezi a Sun Microsystems és a kínai Szoftver-Kutatási Tudományos Intézet Akadémiájának támogatását. A csoport Gong Li, a Sun kínai mérnöki- és kutatási intézetének igazgatójának, valamint Li Mingshu, a Szoftver-Intézet igazgatójának közös elnöklése alatt fog működni - derül ki a Mozilla pénteki közleményéből. Li és Gong a Mozilla Foundation elnökével, Mitchell Baker-rel vezetik majd közösen a Mozilla China-t.

A Mozilla nyílt forráskódú szoftvereit olyan termékekben alkalmazzák, mint például a Firefox és a Camino internetes böngészők, vagy a Thunderbird e-mail kliens. A Mozilla China többek között az alapítvány weboldalának és fórumainak kínai változatának elkészüléséért, valamin a kínai Mozilla forráskód fejlesztéséért lesz felelős.

"A Sun nagy szerepet kíván vállalni a Mozilla forráskód Kínában történő fejlesztésében, ezért Pekingben egy Mozilla böngésző-csapatot is létrehozott" - mondta el Gong.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.