Hirdetés

Megjelenés előtt a Springdale



|

Hirdetés

A korábban Springdale fedőnév alatt futó 865G lapkakészlet a második lapkakészlet lesz, amelyet a lapkagyártó óriás ebben az évben bevezet, és amely 800 MHz-es sínsebességet és DDR400 memóriát támogat. A 865G tartalmazza ezen kívül az Intel Extreme Graphics 2-t, amely az Intel lapkakészletekben található integrált grafikus technológia frissítése. A korábban Canterwood fedőnéven futó 875P lapkakészletet a cég áprilisban, a 3 GHz-es Pentium 4 processzorral együtt hozta forgalomba. A processzorban talált hiba, amely miatt egy hétig állt a kiszállítás, nem érintette a lapkakészletet. Az Intel szóvivője szerint a Springdale „a közeli jövőben” kerül forgalomba, de ennél konkrétabb tájékoztatásra nem volt hajlandó. Heteken belül várható viszont a 3,2 GHz-es Pentium 4 és kicsit később az újgenerációs asztali lapka, a Prescott - amely már a 90 nanométeres technológiával készül, és a fent említett 865G lapkakészlettel együtt lesz használva.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.