Hirdetés

Megjelent a februári PC World!



|

Az év második hónapjában két teljes verzióval, egész estés IT filmmel, subnoteszek összehasonlító tesztjével, valamint egy CES-es összeállítással kedveskedünk a PC World olvasóinak.

Hirdetés

Milyen termékek dömpingje várható 2012-ben? Mit kell tennünk ahhoz, hogy távol tartsuk magunktól a webes fenyegetéseket? Érdemes használt gépet venni? Mire készül az Apple? Melyik a legjobb subnotesz? Szükségünk van külön tűzfalra? S hogyan érhetjük el a Hulu-t, vagy éppen a Spotify-t? E kérdésekre mind megnyugtató választ ad a PC World februári száma, amely természetesen kiemelten foglalkozik a CES 2012 kiállításon bemutatott újdonságokkal. Utóbbi érdekében újságírónk "kénytelen volt" eltölteni egy hetet Las Vegasban. Nehezen, de átvészelte.

 



Kiküldött tudósítónk írásán túl persze egyéb érdekességekkel is készültünk. Friss lapszámunkban például kiemelten foglalkozunk a webes fenyegetésekkel, és a megfelelő biztonság kialakításával.  Megnézzük például, hogy vajon a beépített tűzfalak versenyre tudnak-e kelni a tradicionális tűzfalgyártók megoldásaival. Azt, hogy miként titkosíthatjuk leveleinket, miként böngészhetünk teljesen anonim módon. Illetve az év végén kirobbant bankkártya botránynak is utánajártunk.

Bemutatjuk még azt a 48 nagyszerű mobilalkalmazást is, amelyet szerintünk érdemes kipróbálni. Eláruljuk azt is, hogy mi a véleményünk az AMD Radeon 7970-ről, illetve magazinunkban összecsap két olyan okostelefon is, amelyek iránt meglehetősen nagy az érdeklés: a Nokia Lumia 800 és a Samsung Galaxy Nexus. Ütköztetünk ezen felül egy másik érdekes termékkategóriát is: a subnoteszekét, hogy megnézzük 15 hüvelyk alatt mi a legjobb vétel.

Februárban két teljes verziót is ajándékba adunk olvasóinknak. Az Ashampoo Office 2010 irodai programcsomagot, és a Skype beszélgetések rögzítésére alkalmas Skype Recorder-t. Sőt ezen felül a Vakondok 2 egész estés dokumentumfilm is felkerült a korongunkra, amely az IT egyik legérdekesebb szubkulturáját mutatja be: a Demoscene közösséget.

Nézzük néhány témát részletesebben a februári kínálatból!

2012 International CES

Nem könnyű az újságíró élete, de az olvasókért mindent: az év elejét idén is kénytelenek voltunk Las Vegasban tölteni, a szórakoztató elektronikai iparág legnagyobb szabású rendezvényén.

Teljes élet 15 hüvelyk alatt

Megvizsgáltuk a piacon ma jelenlevő legjobb subnotebook ajánlatokat, melyek érdekesek lehetnek a tomboló ultrabook láz közepette is.

Kell nekünk külön tűzfal?

Napjainkban, mikor a piac tele van internetbiztonsági csomagokkal, már a főként vírusvédelemmel foglalkozó cégek is kínálnak saját fejlesztésű tűzfalat, illetve a tredicionális tűzfalgyártók is előálltak komplett védelmi megoldásaikkal. Vajon jobb, ha a suszter marad a kaptafánál?

DragonTape - egy új magyar sikertörténet?

A tavaly tavaszi startup-verseny szezonban tűnt fel az online zenei- és videolistákat kezelő DragonTape, aminek születéséről a nagyobb amerikai portálok is beszámoltak. A cég egyik alapítójával, Szakál Tamással beszélgettünk.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.