Hirdetés

Megjelent a Nikon Coolpix 3700



|

Hirdetés

Szintén ez az első olyan Coolpix kamera, amivel a használónak lehetősége nyílik 640x480-as felbontásban, 30 képkocka per perc sebesség mellett, hang kíséretében filmet rögzíteni. A Coolpix 3700 15 féle látvány módban képes fényképeket rögzíteni, mint pl. a portré, naplemente, múzeum, tűzijáték valamint a Panoráma Segító Mód, ami automatizálja a panoráma képek rögzítés utáni összeillesztését.




A gép ezenfelül dicsekedhet a Nikon Macro Mód-dal, ami lehetővé teszi a fókuszálást mindössze 1.6 hüvelyk távolságról. Képes ezen kívül egyben 5 órányi hang rögzítésére, és további érdekes lehetősége, hogy 20-20 másodpercnyi hangot képes hozzárendelni a felvételekhez. Nyolcféle videó módja van, rendelkezik még 256-szegmensű Matrix expozició méréssel és Automata Fehér Egyensúlyozásra is képes. Ezzel a kamerával a Nikon egy újfajta újratölthető Lithium-ionos akkumulátort is bemutatott az EN-EL5-öt és a hozzá tartozó MH-61-es töltőt, az új akkumulátor a cég állítása szerint egy feltöltéssel 200 fotó készítésére alkalmas. Ezen kívül képes befogadni Duracell CP-1-es elemét, ezzel 250 felvételt készíthetünk mielőtt lemerülne.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.