Hirdetés

Megjelent és letölthető a 19. PC Studio adás



|

Hirdetés

Témáink részletesen:




Egri Imre egyszerre teremt új divatot avantgárd hajviseletével és mutatja be az MGE új, meglepően könnyű, magát asztali elosztónak álcázó szünetmentes tápegységét.





Sajtópremier a PC Studióban -- itt mutatkozik be ugyanis először a Logitech Cordless Desktop MX 3100-as billentyűzet-egér párosa, és kiderül: a lézeres egérnek jól áll a kék szín.




Külvilág rovatunkban megismerkedhetnek az OpenSky rendszerrel, amely egyszerre teszi lehetővé műholdas televízióadások vételét, és biztosít nagy sebességű internetkapcsolatot.





Új, többrészes sorozatunkban a Windows XP telepítését és konfigurálását szemléltetjük. Az első alkalommal az apró nLite programot használva elkészítjük az SP2-es telepítő-CD-t.





Megérkezett a múlt adásban látott Gigabyte noteszgép „nagy képű” testvére. A G-Max N411 16:9-es képarányú kijelzője arról árulkodik, hogy ezt a noteszt DVD-nézésre teremtették.





Ha szívesen megismerkednének egy gyönyörű ikerpárral, ki ne hagyják az AOpen félkész gépeiről szóló blokkunkat! Az egyik szép, a másik erős - és Samu József minden titkukat ismeri.





Játékrovatunkban megismerhetjük a Prince of Persia: Warrior Within epizódját.





21 évet ugrunk vissza az időben, hogy tanúi lehessünk a Commodore Plus/4 és 16 születésének, megérdemelt bukásuknak, hazai sikerüknek és iskolaszámítógépként való feltámadásuknak.





Visszatér 555-VÁSÁROLJ rovatunk, mégpedig egy világszenzációval: a mindenféle veszélytől mentes 5.1-es egérrel! Ezt mindenkinek látni kell, aki optikai vagy lézeres modellt használ!



Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.