Hirdetés

Megjelent és letölthető a 21. PC Studio adás



|

Hirdetés

Témáink részletesen:




Windows-telepítő sorozatunk harmadik, utolsó előtti részéhez érkeztünk: elvégeztük a területi és a hálózati beállításokat, gyakorlatilag használatra kész az operációs rendszer.





Óriási siker a Sims2 játékprogram - bemutathatjuk az „életszimulátor” teljesen honosított változatát. Reszkessetek családapák, ez a játékprogram akár háziasszonyoknál is függőséget okozhat!





Unalomig ismert paraméterek egy újabb MP3-lejátszóról: kétszínű, többsoros kijelző, 128 megabájtnyi RAM, hangrögzítés. Hogy miért szeretett bele mégis műsorvezetőnk? Kiderül a műsorból.





Az elmúlt évek egyik legnagyszerűbb találmányát mutatjuk be: egy merevlemez helyére beépíthető memóriakártyát, amelyre kisebb méretű operációs rendszert telepítve tökéletesen halk számítógépet építhetünk.





Exkluzív interjút készíthettünk a szerkesztőségünkben járt Pat McGovernnel, az informatikai újságírás legmeghatározóbb alakjával. Az IDG alapítója a múltról és a jövőről is mesél.





Az ASUS új kéziszámítógépét nemcsak paraméterei teszik különlegessé, hanem egy kiegészítő is: segítségével akár egérrel vagy billentyűzettel is irányíthatjuk a PDA-t.

Legfrissebb adásunk a PC Studio Webtár alól érhető el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.