Hirdetés

Megkezdődött az oktatás a 3Com Szabadegyetemén



|

Hirdetés

szabadegyeteme. A tizenhat előadásból álló képzés a vállalat disztribútorainak és minősített partnereinek kínál szakmai fejlődési lehetőséget. A kurzus során a résztvevők – többek között – megtanulják a hálózati kommunikáció alapfogalmait és jellemzőit. A 3Com Szabadegyetem áttekintő ismereteket nyújt a 3Com hálózati megoldásairól és technológiáiról. Ezzel hozzásegíti a hallgatókat ahhoz, hogy felismerjék a cég termékeiben rejlő eladási lehetőségeket. A résztvevők így nemcsak elméleti, hanem gyakorlati tőkét is kovácsolhatnak a tanfolyam elvégzéséből. A szabadegyetem óráin a hallgatók előadásokat hallgatnak meg a hagyományos és a vezeték nélküli hálózati eszközökről, protokollokról, szolgáltatásokról, továbbá megismerik az iparág törekvéseit, s a közeljövőben várható fejlesztéseket. Külön előadássorozat segíti majd a kereskedelmi szakemberek továbbképzését.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.