Hirdetés

Megszűnik az E3



|

Nem nyit ki többet a számítógépes játékok legnevesebb kiállítása.

Hirdetés

Az Electronic Entertainment Expo a világ legnagyobb olyan jellegű kiállítása volt, ahol egyszerre láthattuk -- általában jóval megjelenésük előtt -- az új számítógépes játékokat és azokat a hardvereket, amiken ezek futnak. A kilencvenes évek közepén indult, azóta minden évben nagy lelkesedéssel várt rendezvény a számítógépes technológia rendkívül széles palettáját vonultatta fel. A csúcstechnológiát képviselő számítógépes egységeken kívül a legmodernebb játékokat és az ezek készítéséhez használt eszközöket is bemutatták a közönség előtt.

Idén a kiállítók közül egyre többen vélték úgy, hogy az E3 ideje alatt elköltött pénznek jobb helye lenne saját rendezvényeiken. Mivel a nagy cégek kivonulnak, nem lenne nyereséges megtartani a kiállítást. Bár lehet hogy lesz hasonló kiállítás ugyanezzel a névvel, annak már nem sok köze lesz az eredetihez, az ugyanis határozatlan időre -- minden bizonnyal véglegesen -- bezárta kapuit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.