Hirdetés

Megújult noteszgépek az ASUS-tól



|

Hirdetés

A W3000A, W3000V, W5000A, V6000V, M5000A és M6000A típusok a frissített "Sonoma" Centrino platformra épülnek - valamennyi új típus az új Mobile Intel 915 Express lapkakészletét tartalmazza, amely számos új funkcióval bővült: többek között kétcsatornás DDR II memóriavezérlővel, PCI Express grafikus- és bővítő interfészek, valamint Serial ATA merevlemez támogatással.

Az új technológiák energiatakarékosabb üzemelés mellett nagyobb teljesítményt tesznek lehetővé. A W3000V és V6000V típusokban PCI Express grafikus chipek biztosítják a komolyabb 3D teljesítményt. A már megszokott WLAN kapcsolat mellett valamennyi modellnél opcionális a Bluetooth kapcsolat. Az új platformra épülő gépek között találunk olyan modelleket is, amelyek már "bizonyítottak", csupán korszerűbb tartalmat kapta: a S5200A és M6000A a korábbi sikeres típusokra épülnek.

W3000: 14" szélesképernyős
Az ASUS W3000 a lehető legkevesebb kompromisszumra hajlók noteszgépe: kompakt, könnyű, mégis minden benne van. A Color Shine technológiájú, széles formátumú 14 colos kijelző megfelelő méretű a hasznos munkához vagy a tartalmas kikapcsolódáshoz, mialatt meglepően kompakt méretet tesz lehetővé a gép számára. Nem hiányozhat belőle - az akár kétrétegű lemezek kezelésére is alkalmas - beépített DVD író sem. A W3000 több kivitelben is kapható lesz.

W5000A: 12" szélesképernyős
Az ASUS W5000A a megjelenésre igényesek mobil multimédia eszköze. A csupán 1,6 kg súlyú, apró méretű notesz széles formátumú Color Shine kijelzője élénk színekkel kápráztat; a beépített, körbeforgatható, 1,3 megapixeles kamera és az egyedi LiveFrame program segítségével bárhol, bármikor lehetőség van könnyedén és egyszerűen képet, videót rögzíteni és szerkeszteni.

V6000V: 15" csúcsgép
Az ASUS V6000V egy kimondottan vékony, dinamikusan elegáns, felső kategóriás noteszgép. Csupán 2,5 cm vastag, és ebbe minden belefér, amit ma mobil számítógép nyújthat. Kívülről egyedi megjelenésű és élvezetes tapintású alumínium burkolata emeli ki a tömegből, belsejéről pedig a teljesítménye árulkodik: erős Pentium M processzort, ATI Mobility Radeon PCI Express grafikus chipeket, DVD írót, Gigabit Ethernet vezetékes és gyors vezeték nélküli hálózati kapcsolódási lehetőségeket tartalmaz. A V6000V előkelő pozícióját az egyedi, limitált ZBD pixelhiba garancia is kiemeli.

Törőcsik Balázs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.