Hirdetés

Multimédiás, Wi-Fi képes telefon a Samsungtól



|

Hirdetés

Az SPH-M4300 jelű készüléken a Microsoft Windows Mobile 2003 for Pocket PC Phone Edition operációs rendszere fut és a CDMA nevű haramadik generációs mobilhálózatot használja. Első látásra egy "hagyományos" tenéyrszémítógépre hasonlít, előlapján egy 2,8 hüvelyk átmérőjű, QVGA (240x360 képpont) felbontású színes kijelző kapott helyet, alatta pedig a kezeléséhez szükséges négyirányú nyomogomb található meg. Szétcsúsztatva azonban egy telejes értékű telefonbillentyűzet is elővarázsolható belőle.





A készülék tartalmaz egy 1,3 megapixeles fényképezőgépet, beépített infra-kaput, kiegészítőket is fogadni képes SD-kártya foglalatot és 192 megabájt memóriát. Igazi érdekessége azonban a 802.11b szabványú Wi-Fi támogatás, amelynek segítségével internetezésre és e-mailezésre is használható. Emellett Word, Excel és Outlook alkalmazások futtathatók az okostelefonon.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.