Hirdetés

Nem kell az internetes segítség!



|

Hirdetés

Mivel a legfrissebb eszközmeghajtókat szoktam telepíteni, ezért sokszor zavaró, hogy a Windows Update oldalon kezdi el a keresést. Nem mertem kikapcsolni végleg az ablakot, mert nem tudom, mikor lehet rá még szükségem. Hol lehet beállítani ennek a működését?A második szervizcsomag megjelenésével a Microsoft igyekszik begyűjteni egy központi helyre az ismertebb gyártók illesztőprogramjait, ezt érhetjük el a megújult Windows Update szolgáltatás révén. Ha nincs internetünk, vagy egyszerűen csak ki szeretnénk kapcsolni ezt a hasznos szolgáltatást, akkor a Vezérlőpulton nyissuk meg a Rendszer ikont. A felbukkanó ablakban keressük meg a Hardver fület, és kattintsunk a Windows Update gombra. A megjelent panelen állíthatjuk be a megfelelő működést; ha később mégis igénybe kívánjuk venni a Microsoft szolgáltatását, érdemes a középső, alapértelmezett beállításon hagyni.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.