Hirdetés

Nézd meg a hivatalos fotókat a Nokia N95-ről



|

Hirdetés

Az 5 megapixeles Carl Zeiss kamerához autófókusz, DVD minőséghez közelítő videófelvételi lehetőség, TV kimenet párosul. Az FM rádió, a 150 MB belső memória és a microSD kártyával történő bővíthetőség is megtalálható a Nokia N95-ben. A 3,5 mm-es jack kimenettel megoldható a saját fülhallgató használata. A 99 x 20 x 53 mm fizikumhoz egy 320 x 240 pixel felbontású TFT LCD kijelző párosul. A Nokia N95 megbirkózik az MP3, az AAC, a WAV, a 3GP, a RealVideo és az MP4 formátumokkal is. A Nokia N95-höz mindössze egy 950 mAh-s LiIon akkumulátort mellékel a gyártó. A beépített böngésző természetesen HTML, Flash és XML oldalak megtekintésére is alkalmas. A Nokia N95 2007 első negyedévében kerül az európai boltok polcaira, kártyafüggetlen ára 550 euró (150.000 Ft).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.