Hirdetés

Nokia Service Suite - VoIP, WiFi és GSM



|

Hirdetés

A Nokia Service Suite a fogyasztóknak kínált hang-, adat- és gazdag médiaszolgáltatások vadonatúj generációját képviseli. A technológiát elsőként a vezető európai szélessávú telefónia-szolgáltató és technológiai újító Telio alkalmazza, amely már biztosítja a szolgáltatást a felhasználók számára. A Nokia Service Suite képes bármely kommunikációs alkalmazás - többek között képek, zene, videó podcastok, e-mail és hangtartalom - fel- és letöltésének leegyszerűsítésére és gazdaságosabbá tételére. A Nokia Service Suite ezt a kapcsolat automatizálásával, illetve a cellás és a WLAN hozzáférés legkényelmesebb ötvözésével éri el.
A Nokia Service Suite mától a Nokia összes WLAN-képes kétüzemmódú telefonjához, a Nokia Nseries és Eseries család készülékeihez egyaránt megrendelhető. Ugyanilyen fontos, hogy a Nokia Service Suite nyílt platform, amely más WLAN-képes berendezésekkel is használható. A Nokia N80 Internet Edition például internet-telefonálásra optimalizált multimédiás számítógép, melynek felhasználói felülete tartalmazza a SIP-protokollon alapuló VoIP rendszert. Ennek köszönhetően a Nokia N80 Internet Edition készüléken olyan egyszerűen telefonálhatunk a WLAN rendszeren keresztül, mint ha hagyományos hanghívást bonyolítanánk le. A Nokia Service Suite hivatalosan a november 6-8. között megrendezett berlini VON Europe Autumn 2006 konferencián mutatkozik be.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.