Hirdetés

Noteszgép beépített elforgatható kamerával



|

Hirdetés

Apró, mégis maradéktalanul élvezetes: a széles formátumú Color Shine kijelző élénk színekkel kényeztet. A beépített, körbeforgatható, 1.3 megapixel felbontású kamera segítségével bárhol, bármikor lehetőség van könnyedén és egyszerűen képet, videót rögzíteni - ehhez természetesen kész szoftvercsomagot is kapunk. A készülék tömege miindössze 1.6 kg.

Az ASUS W5000A a legújabb Intel mobil technológiákat alkalmazza, így méretét meghazudtoló teljesítményre képes, mindezt igen kevés energia felhasználásával, így egy akkutöltéssel több óráig élvezhetők a szolgáltatásai. A beépített vezeték nélküli hálózat és opcionális Bluetooth kapcsolatok bárhol azonnali csatlakozást kínálnak más számítógépekhez, hálózatokhoz, vagy akár megfelelő képességű kézi számítógéphez vagy mobiltelefonhoz.




Az ASUS számtalan hasznos multimédia funkcióval látta el a W5000A típust. Meglepően kompakt mérete ellenére egy teljes értékű beépített optikai egységgel rendelkezik, így bármikor készíthetünk DVD-t a felvett képanyagból. Számos egyéb csatlakozási lehetőség is rendelkezésre áll: USB 2.0, IEEE 1394 Firewire, multiformátumú kártyaolvasó, vagy éppen a tv kimenet. A kiváló képminőséget a Color Shine kijelző garantálja, így a W5000A a mobil könnyen a digitális életünk kedvelt darabja lehet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.