Hirdetés

Nyertek a PC World segítői



|

Kisorsoltuk az SMC által biztosított nyereményeket.

Hirdetés

A nyeremények közül az első egy SMCHPAVH-ETH EZ Connect HomePlug AV Ethernet Adapter volt, amely könnyű és gyors hálózati csatlakozást tesz lehetővé az otthoni felhasználók és a kisvállakozások számára. Támogatja a HD video és audio streaming-et, VoIP-ot, online játékot és a szélessávú internet-kapcsolat megosztását az otthoni elektromos hálózaton keresztül. Ugyanaz a jel koax kábelen is továbbküldhető.

 

Ezt az eszközt Jasper András, budapesti olvasónk vihette haza.

 

A másik két nyeremény egy-egy SMCWGBR14-N ”Works with Vista” logóval ellátott BarricadeTM N Wireless 4-port Gigabit broadband router, mely a nagy sebességű kábel vagy xDSL internetkapcsolat létrehozására, illeti megosztására hivatott komplett hálózati megoldás.

 

A routereket Kiss Ilona és Sütő Attila hódmezővásárhelyi olvasóink nyerték. Gratulálunk és természetesen továbbra is várjuk olvasóink véleményét a

 

velemeny (kukac) pcworld.hu

 

címre!

 

 


 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.