Hirdetés

Pannon 300: új tarifacsomag számlás előfizetőknek|

Hirdetés

Ígéretéhez és hagyományaihoz híven minden eddiginél egyszerűbbé, átláthatóbbá és korszerűbbé teszi díjszabását a megújult Pannon. A másfél évvel ezelőtt bevezetett, száz százalékban lebeszélhető havidíjú, minden belföldi hálózat felé egységes percdíjat kínáló tarifarendszer forradalmasította a hazai távközlési piacot, így érthető, hogy a Pannon az ügyfelek által közkedvelt szerkezetet megőrizve frissíti számlás kínálatát. Az új Pannon tarifacsomag bruttó 21 forintos percdíjat kínál az összes belföldi vezetékes és mobil hálózat irányába indított hívásokra, minden időszakban, ráadásul a csomagban foglalt percek lebeszélése után a percdíj nem változik. Ugyanennyibe kerül a belföldi SMS-küldés, illetve a kék számok hívása; ugyancsak a célhálózattól függetlenül egységes az MMS-küldés, illetve a külföldi irányú szöveges üzenetek küldésének a díja. A Pannon 300 tarifacsomag bevezetésével egy időben tovább egyszerűsödik a Pannon előfizetési struktúrája: a korábbi Pannon 100, 250 és 500 csomagok új előfizetés kötésekor mostantól nem választhatók, így jelenleg négy, jól elkülöníthető konstrukcióból áll a Pannon számlás portfoliója. A választást még inkább megkönnyíti a Díjcsökkentő szolgáltatás, amely a Pannon 50, 150, 300 és 1000 előfizetések lépcsősen felépülő rendszerében két egymás melletti tarifacsomag szerint is nyomon követi az előfizető forgalmát, és a hónap végén a kedvezőbb költségű csomag szerint számlázza ki azt neki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.