Hirdetés

Prémium termékekkel csábít a Taiwan Excellence



|

Az Allee bevásárlóközpontban rendezik a prémium tajvani termékekkel foglalkozó kiállítást.

Hirdetés

Az Allee bevásárlóközpontban 2014. augusztus 27. és augusztus 31. között érdekes és prémium tajvani termékekkel lehet találkozni, méghozzá a Taiwan Excellence kiállítás keretében, amit Magyarországon a Tajvani Kereskedelmi Külképviselet ezúttal másodszor rendez meg. A kiállításon a legjobb tajvani termékek tekinthetőek meg, tavaly december után most újabb alkalommal. 

Hirdetés

Taiwan Excellence más országokban is népszerűsíti a tajvani márkákat, így többek között Brazíliában, Törökországban, Oroszországban és Mexikóban. A jelenlévő gyártók között ott van például az ASUS, a BenQ, a Gigabyte, az HTC és a Silicon Power is. 

Az újdonságok terén egyre fontosabb szerepet kapnak a szabadidős és sporttal kapcsolatos termékek is. A fitneszes eszközök mostanában egyre népszerűbbek, így nem nehéz új technológiákba és eddig nem látott anyagokba botlani ilyen téren sem. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.