Hirdetés

Red Hat - Fujitsu partnerség



|

Hirdetés

A cél az, hogy a két cég termékei jobban működjenek együtt, konkrétan a Red Hat Enterprise Linux operációs rendszere és a Fujitsu Primergy kiszolgálói, amelyek az Intel Xeon és Itanium lapkáira épülnek. A Fujitsu arról is gondoskodik, hogy vállalati szoftverei kompatibilisek legyenek a Red Hat operációs rendszerével. A partneri megállapodás Észak-Amerikára, Ázsiára (beleértve Japánt is), valamint az EMEA térségre terjed ki, és részt vesz benne az összes Fujitsu leányvállalat, így a Fujitsu Siemens is. Al Gillen, az IDC elemzője rámutat, hogy a partneri megállapodás révén erősödnek a Red Hat eladásai Európában és Ázsiában, ahol különösen erős a Fujitsu jelenléte, ugyanakkor bővül a Red Hat jelenléte a csúcskategóriás szegmensben. A felhasználók a megállapodás első konkrét eredményeivel a harmadik negyedévben találkoznak, amikor megjelenik a Red Hat Enterprise Linux új verziója, amely új elemekkel bővül adatközponti környezetben. A cégek egyébként közös műszaki fejlesztői csoportokat szerveznek, amelyek azon dolgoznak, hogy a Red Hat operációs rendszere jobb teljesítményt mutasson adatközpontokban a csúcskategóriás alkalmazásokkal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.